Talentsatsing i matematikk

matematikk oppgave
  •  Er du spesielt interessert i matematikk?
  •  Synes du matematikk er spennende?
  •  Har du lyst til å lære mer og få ekstra utfordringer?

Da er talentsatsingen i matematikk noe for deg! Syv skoler i Oslo tilbyr dette skoleåret matematikk på ettermiddagstid for elever som har særlig interesse og talent.

Hva får du?

• To timers engasjerende matematikkundervisning én dag i uken π
  • Entusiastiske og faglig dyktige lærere π Mulighet til å fordype deg, men også å gå raskere fram i faget
  • Tilbudet varer hele skoleåret og første kursdag er etter høstferien, i uke 41

Hva kreves av deg?

• Særlige forutsetninger og interesse for matematikk, at du trives med utfordringer og har lyst til å arbeide mer med faget
  • At du stiller opp på undervisningen og yter ditt beste. Hvis du har fravær uten gyldig grunn, kan du miste plassen.
  • Karakteren 5 eller 6 for elever på 9. trinn. 8. trinnselever må ha faglige ferdigheter tilsvarende karakter 5 eller 6.

Hvordan melder du deg på?

• Bestem deg for både 1.- og 2.-valg av skole. Det er ikke sikkert alle kommer inn på sitt 1.-valg!
  • Læreren din melder deg på.

Påmeldingsfristen er 15. september