Bydelsdagen 2019!

Plakat Bydelsdagen 2019

Bli med på en morsom dag for både små og store!

PROGRAM
Kl. 10:00 Åpning - prøv deg på ulike idretts- og kulturaktiviteter*, holder åpent til kl. 16.00. Vi byr på mange kulturelle innslag gjennom hele dagen**
Kl. 11:00 Frognerparkenløpet - Barneløp
Kl. 12:00 Miljøhelten Tigra danser sammen med barna
Kl. 13:00 Frognerparkenløpet - Voksenløp
Kl. 14:00 Prisutdeling Bydel Frogners Folkehelse- og frivillighetspris og Frogner Historielags rehabiliteringspris
Kl. 15:00 Avsluttende underholdningsnummer med ungdom fra HipHop 101 i regi av Jonathan «Boss» Castro
Kl. 16: 00 Arrangementet avsluttes

Gratis bærekraftig mat og overskuddsmat så langt det rekker!

*Bygdøy fekterklubb, Centro Hispano-Noruego, Christiania roklubb, Frigg Oslo FK, Friskis&Svettis, Frogner Historielag, Frogner Husflidslag, Frogner og Bygdøy menigheter, Frognerparken IL, Frogner svømmeklubb, Frognerparken sanitetsforening, Frognerparkens venner, Homansbyen vel, Kongelig Norsk Seilforening, Lions Club Oslo, Oslo dragebåtklubb, Oslo malerklubb, Oslo Røde Kors besøkstjenesten, Oslo Røde Kors Vestre, Oslo Røde Kors Hjelpekors, Oslo Røde Kors café Condio, Oslo Vikings amerikansk fotball, Tidemandsstuen frivilligsentral og Nofødra Oslo.

**Ruseløkka skolekorps, Ruseløkka hjælpekorps, Cor Mio + Kinetic Brass Band, Visetrio, Circle of Friends, Kulturtimen, Vinderen Dansestudio, Kolibri musikkakademi og Bjørn-Egil Ringstad.

Oslo er europeisk miljøhovedstad i 2019, og Bydelens dag vil derfor ha en grønn profil. Ta med egen kopp og få spandert gratis drikke!

Vi ønsker alle innbyggere hjertelig velkommen til en innholdsrik, aktiv og morsom Bydelens dag på Frogner stadion. Ta med deg storfamilien og ha det gøy sammen med oss!