Velkommen til årets forestilling "Alle tiders!"

Collage Alle tiders

Kulturtimen på barnetrinnet og valgfaget Sal og scene på ungdomstrinnet inviterer til forestillingen "Alle tiders" på Rommen scene onsdag den 3. april. Elevene tar dere med på en tisdreise som starter med frigjøringen av Norge og videre helt frem til 2019. Det blir to forestillinger for foresatte og familie kl. 17.00 og 19.00. For å komme til Rommen scene tar dere T - bane linje 4 eller 5 mot Vestli og går av på Rommen stasjon. Det er ca. 10 minutter å gå fra stasjonen.  Da det er begrenset med plasser ønsker vi at foresatte på barnetrinnet fortrinnsvis velger forestillingen kl. 19.00 og ungdomstrinnet forestillingen kl. 17.00.  Elevene på barne - og ungdomstrinnet ser forestillingen på dagtid onsdag. Mer om Rommen Scene her.