17. mai på Ruseløkka skole

17. mai på taket

Til elever og foresatte!
Gratulerer så mye med nasjonaldagen! Vi håper alle får en flott nasjonaldag.
Vi skulle så gjerne hatt tradisjonelt 17. mai - program her på nye Ruseløkka skole i år, og samtidig hatt det ærefulle oppdraget med å gå først i 17. mai - toget.  Men helse og smittevern kommer først også i år, så vi må ty til et alternativt program denne gangen også.

Derfor er det ekstra hyggelig at Ruseløkka - elever bidrar på forskjellige steder i Oslo i forbindelse med det offisielle 17 - mai programmet i Oslo.
Elevrådsleder på barnetrinnet holder tale ved Henrik Wergelands grav kl. 0830 og elever fra skolen bidrar med et musikalsk innslag. Se innslaget direkte på Youtube her!
Kl.1000 møter to elever fra 6. trinn på Stortinget for å markere at det norske flagget er 200 år. Og kl. 1130 vil tre elever, også fra 6. trinn, være med på en markering på Slottsplassen med der de hilser kongefamilien med skolens fane. Dette vil også være tilgjengelig på NRK sine sendinger.

Elever og lærere på 1. - 7 .trinn har laget et lite digitalt  innslag som vi viser på 17. mai. Lenke finner du på skolens Facebookside og her!

Foreldrene på 6. trinn har laget en 17. mai - kahoot som de gjerne vil dele med alle. Lenke til Kahooten finner du her!

Barnetoget er dessverre avlyst i år, og 17. mai  - komiteen i Oslo oppforder til å følge 17. mai på nett og på TV. 17. mai - komiteens program finner du her.

Også på 17. mai må vi overholde de enkle, men viktige smittevernreglene. Oslo kommunes råd og regler for 17. mai finner du her!

Vi ønsker alle elever, foresatte og lærere en riktig god 17. mai. Vi håper å komme sterkere tilbake til høsten slik at vi får feiret åpning av ny skole og 150 års - jubileet!