17. mai på Ruseløkka skole

17. mai på taket

Til elever og foresatte!

Vi skulle så gjerne ha hatt tradisjonelt 17. mai - program her på Ruseløkka skole i år også. Men helse og smittevern kommer først, så i år vi må vi ty til et alternativt digitalt program. Se 17. -mai programmet her!

Elever og lærere har laget et lite digitalt  innslag som vi viser på 17. mai. Her vil det være taler fra elevrådsledere på barne- og ungdomstrinnet og fra rektor og andre innslag fra elevene. Programmet vil være tilgjengelig på nett- og Facebooksiden vår fra kl. 1000 på 17. mai. Vi sender også ut en lenke som Skolemelding 17. mai.

Barnetoget er dessverre avlyst i år, og 17. mai  - komiteen i Oslo oppforder til å følge 17. mai digitalt. 17. mai - komiteens program finner du her.

Også på 17. mai må vi overholde de enkle, men viktige smittevernreglene:

• Vi må fortsatt ha god hånd- g hostehygienen.
  • Vi må holde minimum 1 meters avstand til hverandre.
  • Syke må holde seg hjemme.

Vi ønsker alle elever, foresatte og lærere en riktig god 17. mai. Vi håper på å få komme sterkere tilbake neste år, da får vi ny skole og fyller 150 år!