Vinterferie på Ruseløkka skole

Vinterlandskap

Skolen ønsker alle elever og foresatte god vinterferie. Vi starter opp igjen mandag 24. februar til vanlig timeplan.

Under finner dere plan for Aktivitetsskolen for de elevene som er påmeldt tilbudet i vinterferien:

VINTERFERIE UKE 8 PÅ AKTIVITETSSKOLEN RUSELØKKA

Mandag 17/2:
Vi er på basen på Vollebekk og barna lager masker til karnevalet på onsdag. Småkokkene: barna lager pizza til måltidet – og det blir gym i gymsalen.
Vi tar skolebussen fra Ruseløkka til Vollebekk kl. 08.30. Vi reiser tilbake fra Vollebekk til Ruseløkka kl. 15.30.

Tirsdag 18/2:
Vi tar buss til Sognsvann og griller pølser, og har rebusløp
Vi tar skolebussen fra Ruseløkka kl. 09.30 til Sognsvann, og t-bane tilbake til Ruseløkka. Vi er nede på Ruseløkka før kl. 15.00. (Vi er ikke på Vollebekk denne dagen)

Onsdag 19/2:
Vi er på basen med karnevalleker, diskotek og sminkeverksted for de som vil. Småkokkene: Barna lager rundstykker til måltidet.

Torsdag 20/2:
Vi drar til Engineerium og har et arrangement der fra kl 10.00
Vi tar skolebussen til Engineerium på Fornebu kl. 09.15 hvor barna skal være forskere. Vi reiser så med skolebussen til Vollebekk, og tar skolebussen kl. 15.30 ned til Ruseløkka

Fredag 21/2:
Vi drar til Våtmarksenteret på Østensjø, der barna får lære om spor og sportegn i skog og mark. De skal trene på å bruke sansene aktivt bl.a. Siste del av dagen tilbringes ute sammen med en naturveileder.
Vi tar skolebussen til besøkssenter våtmark på Østensjø. Etter besøket tar vi bussen ned igjen til Ruseløkka, og er der ca. 14.45. (Vi er ikke på Vollebekk denne dagen)

AKS er åpent fra 07.30 og stenger 16.45 hver dag!